Pojdi na glavno vsebino
01 366 19 90

Kako urediti pisalno mizo za delo od doma?

Delo od doma je postalo realnost, zato ga je potrebno sprejeti kot del našega vsakdana. V ta namen je potrebno posebno pozornost nameniti opremi domače pisarne, ki lahko bistveno vpliva na nemoteno opravljanje delovne obveznosti.

Kako urediti pisalno mizo za delo od doma?

Ureditev pisalne mize je pri tem ključnega pomena. Ta mora biti v prvi vrsti dovolj široka, da lahko nanjo brez težav postavite prenosni računalnik, monitor in imate še vedno dovolj prostora za pisanje. 

In na kaj morate biti še pozorni?

  • Najbolj pomembne stvari naj vam bodo vedno pri roki, zato ne pozabite na lonček za odlaganje pisal, stojalo za selotejp in drugi drobni pisarniški material, s katerim imate največ opravka.
  • Pisalne mize so danes opremljene z različnimi predali. V njih lahko pospravite droben pisarniški material, kot so sponke, spenjači, škarje, in papirno galanterijo kot so bloki, kuverte, kocke, in etikete.
  • Brez dvoma morate imeti na pisalni mizi tudi nekaj dokumentov. Za tiste, ki jih uporabljate pogosteje, so odlična rešitev plastični predalniki, ki jih lahko postavite kar na mizo.
  • Nad pisalno mizo je priporočljivo namestiti police za odlaganje registratorjev, nikakor pa ne pozabite tudi na table iz plute ali magnetne table, na katere lahko pritrdite opomnike.

Oznake: delo od doma

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...