Pojdi na glavno vsebino
01 366 19 90

Vedno dobrodošli samolepljivi listki

Čeprav nam pametne naprave omogočajo, da vanje lahko shranimo že skorajda vse, pa večina med nami še vedno piše opomnike kar na roko. Številni strokovnjaki ob tem še poudarjajo, da si to, kar je zapisano na fizični list papirja, precej bolj in drugače zapomnimo.

Vedno dobrodošli samolepljivi listki

Čeprav nam pametne naprave omogočajo, da vanje lahko shranimo že skorajda vse, pa večina med nami še vedno piše opomnike kar na roko. Številni strokovnjaki ob tem še poudarjajo, da si to, kar je zapisano na fizični list papirja, precej bolj in drugače zapomnimo.

Za zapisovanje fizičnih opomnikov uporabljamo najrazličnejše pripomočke. Izjemno priljubljene so postale samolepilne nalepke, ki visijo na kuhinjskih stenah, v otroških sobah in še kje. A daleč najbolj ljubki so zagotovo majhni samolepljivi listki v najrazličnejših barvnih odtenkih. Veste, katere listke mislimo? Zagotovo!

Za boljšo organizacijo in preglednost

A niso vsi majhni barvni samolepilni listki enakih velikosti, kar jih dela še zanimivejše. Nekateri so čisto majhni pravokotne oblike, drugi v kvadratni obliki so nekoliko večji, tretji so okrogli in še bi lahko naštevali.

Različne velikosti samolepljivih listkov lahko uporabimo za najrazličnejše namene. Manjše na primer za označevanje strani v knjigah ali zvezkih, na večje si lahko zapisujemo ključne besede, povzetke, misli. Naša organizacija in preglednost sta zato lahko vedno v odličnem stanju.

Za zapisovanje simpatičnega seznama dnevnih opravil

Povsem druga zgodba je, če malčku na bel list papirja s strogimi črkami večje velikosti zapišete, kaj vse mora narediti čez dan, kot pa če mu seznam dnevnih opravil na nekoliko bolj igriv način napišete na manjši simpatični listek v njegovi najljubši barvi. Za piko na i ga prilepite pod njegovo najljubšo sliko ali fotografijo.

Bel list papirja na otroka deluje precej strogo. Tako bi mu lahko že navsezgodaj zjutraj vsaj malce uničili dan, in to brez potrebe. Barvni listek na malčka vpliva povsem drugače. To lahko preverite že jutri zjutraj. Nanj na primer zapišite, kaj mora prinesti iz trgovine.

Za ustvarjanje najrazličnejših umetnij

Seveda samolepljivi listki v številnih možnih barvnih odtenkih še zdaleč niso namenjeni zgolj zapisovanju dnevnih opravil in opomnikov na sploh. Z njimi lahko ustvarjate najrazličnejše umetnije, projekte in še kaj.

Na listke lahko rišete z barvicami, voščenkami, svinčnikom. Z njimi lahko ustvarite kakšno preprosto družabno igro ali pa se igrate srečelov.

Preprosto nameščanje in odstranjevanje

Ena od ključnih prednosti omenjenih listkov je zagotovo tudi to, da jih praktično lahko namestite na vsako površino. Ko so opravila narejena oziroma ko je naslovnik obveščen, kaj mora storiti, se listek prav tako hitro odstrani, in to na takšen način, da za seboj ne pušča nikakršnih madežev ali sledi.

Če torej želite povečati svojo ali otrokovo ustvarjalnost, je kupček samolepilnih listkov v različnih barvnih odtenkih pri vas doma  skorajda nujna izbira.



Oznake: nasveti

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...